Escalada guiada a Montrebei, la gegant frontera

Activitats guiades - Escalada
des de 255€ / pers.
Tens algun dubte? Posa't en contacte amb nosaltres.
Més informació
Lloc -
Participants Mínim: 1 - Màxim: 2
Epoca Tot l’any
Durada 2 dies
Nivell tècnic Mig
Nivell físic Baix

Un impressionant destí de naturalesa exuberant i salvatge, que atrau als escaladors més àvids d’aventures. Montrebei, es un magnífic congost format pel riu Noguera Ribagorçana, delimitant les terres del oest de Catalunya amb Aragó. Les seves dues muralles, a banda i banda del riu, son conegudes com a paret d’Aragó i Catalunya, i arriben als 500 metres d’alçada.

Abans de pasar al llistat de vies recomenades, volem fer especial menció a la bellesa que suposa la cresta Urquiza-Olmo. Lluny de les dificultats que la escalada a Montrebei suposa, la cresta Urquiza Olmo situada sota el refugi de Montfalcó, ens dona la possibilitat de fer una activitat de grau baix i molt versàtil. Apendre a progressar per crestes, o deixar-se guiar per aquest terreny, ens assegura un dia preciós, divertit i amable, una joia.

Montrebei es conegut per tenir vies compromeses, la seva verticalitat, magnitud i falta d’ancoratges fixes, fa que retirar-se a la meitat sigui complicat si no es coneix be la paret i els seus secrets. Montrebei és un destí per aquells qui volen sentir la insignificant figura de la persona davant la imponent obra natural.

Vies Recomenades

Paret d'Aragó
PILASTRA DELS VOLTORS, 275m 6c (6a)

SANTIAGO DOMINGO, 415 mts V+

ICISTUS ALBIDUS, 470M 6A (v+)

Paret de Catalunya

PAUL-LALUEZA 450m, V+

DIEDRE GRIS, 430m, 6a

TEMPESTA NOCTURNA, 390m (6a+)

CAU DELS SIOUX, 270m (6a)

A qui va dirigit

✔ Per a persones ja iniciades a l’escalada.

✔ Pera escaladors amb bon nivell pero que busquen un acompanyament en aquesta gran paret

A tenir en compte

Les vies de Montrebei son exigents físicament, tant per l'aproximació com pel descens o les hores d'escalada vertical; així que preguem no subestimar la via jutzant-le pel seu grau.
La cresta Urquiza-Olmo es un món apart, de les escalades verticals i compromeses de la zona. La recomanem encaridament a tota persona amant de les activitats ben equilibrades entre armonia i dificultat tecnica.

Requisits

No es necessita cap condició física especial, sols tenir en compte el temps d'activitat. En cas de patir alguna patologia o malaltia que es cregui que pot afectat a l’hora d’escalar, es preferible comunicar-ho.


✔ Indret de caire salvatge, lluny de la civilització

✔ Autèntica escalada d'autoprotecció on economitzar l'energia i els recursos es priomordial

✔ L'Aresta Urquiza-Olmo es una joia envoltada de verticalitat

des de 255€ / pers.
Tens algun dubte? Posa't en contacte amb nosaltres.
Més informació

Més informaciódes de 255€ / pers.
Tens algun dubte? Posa't en contacte amb nosaltres.
Més informació
Obrir xat
Necessites ajuda?