Gran Diagonal - Pollegó inferior Pedraforca

Activitats guiades - Alpinisme
59€ / pers.
Tens algun dubte? Posa't en contacte amb nosaltres.
Més informació
Lloc Pedraforca
Participants Mínim: 4 - Màxim: 8
Epoca Tardor, estiu i primavera
Durada 1 dia
Nivell tècnic Baix
Nivell físic Mig

El Pedraforca esdevé per tots els amants de la muntanya, un massís especial i fabulós. Els misteris i llegendes que sempre l’han rondat, la seva silueta enforca i un entorn de gran valor, tenen un afecta crida per tota classe d’aventures. Un del seus dos cim principals, el pollegó inferior gaudeix de solitud i natura salvatge, amb una alçada de 2.436m en ofereix la vessant més vertical del massís. Una paret vertical de 300m d’alçada que treuen el son a molts escaladors.

Aquest cop et voleu acompanyar aquest gran cim per una ruta atractiva i amb caire alpí per una ruta clàssica, la Gran Diagonal.

Una ascensió alpina poc tècnica, on no necessitarem encordar-nos però si controlar el nostre vertigen i tindrem varietat de grimpades fins el cim.

Una ascensió emocionant IM-PRES- CIN-DI-BLE!

Planning de l’activitat guiada

Es tracta d’una jornada on realizarem una ascensió al Pollegó inferior per la via Gran Diagonal (PD), on, si és necessari, el guia repassarà les maniobres bàsiques i atendrà tots els aspectes tècnics de seguretat, tals com equip i material, logística i tot el que fa referència al que requereix l’ascensió.

Es sortirà el mateix dia de l’activitat, es quedarà a priori a Barcelona per anar tots junts cap a la població de Saldes, així podrem compartir despeses de trajecte. Durant el trajecte i la parada que es farà per fer el cafè, es parlarà de la via i la logística que emprendrem.
Un cop al pàrquing on deixarem el vehicle, ja amb la motxilla feta, començarem l’aproximació (Uns 500m de desnivell positiu). Descansarem una estona per veure aigua, menjar (poc i sovint) i preparar el material (casc, arnés en algunes ocasions...). Començarem l’ascensió fent, com dic, algunes parades tècniques. (400 m de desnivell i varietat de grimpades, utilitzar cadenes i passos variats. Sobretot un recorregut de llarg a la part final). Un cop al cim, parada per dinar, veure aigua i fer fotografies genials de l’enforcadura o el pollegó superior. El Descens es farà per un recorregut diferent a l’ascensió, es farà per les Costes d’en Dou, per retornar al sender que em fet servir per l’aproximació. D’aquí bon camí fins el vehicle. Cloenda i retorn a Barcelona.

La Gran Diagonal

Aquest cop et voleu acompanyar a aquest gran cim per una ruta atractiva i amb caire alpí per una ruta clàssica, la Gran Diagonal. La Gran Diagonal del Pedraforca és feixa que parteix en diagonal les imponents parets de la cara Sud del Pedraforca. Un pas alternatiu i molt aeri que ens durà fins el cim del Pollegó inferior en una ascensió directa i molt atractiva. En ocasions ajudats per algun pas de cadena i constants grimpades i algun pas aïllat de més de IIIº, és tracta d’una ascensió P.D (poc difícil) a la graduació alpina.

Material inclòs 

Des de Pirineu Infinit, ens ocuparem de tot el necessari per poder fer l’ascensió. La preparació del material, repàs de maniobres prèvies, gestió del transport... Rebreu una fitxa d’activitat amb tot el referent a l’organització, els horaris, la logística etc.
Tot organitzat per què el participant només s’hagi de posar a prova i gaudir d’un entorn únic.

Material necessari

✔Motxilla mitjana per dur el dinar, l’aigua, alguna cosa de roba i el casc

✔Botes de muntanya apropiades

✔Roba còmode apropiada i d’abric

✔Crema solar i protecció pel sol. Per la fred i la pluja

✔Càmera de fotografia

Que inclou el preu

✔ Tècnic Esportiu d’escalada

✔ Material de seguretat homologat per persona i col·lectiu

✔ Assegurança d’accidents

✔ R.C del guia

✔ Fotografies de l’activitat (digital)

Que no inclou el preu

✔ Trasllat fins a Saldes, (es compartiran les despeses de transport)

A qui va dirigit

Muntanyencs que volen fer cims per rutes no habituals o normals, i ja tenen experiència en muntanya.

✔Per muntanyencs que encara no han reunit suficient experiència per desenvolupar una major autonomia, que senzillament volen un  reforç formatiu i guiat

✔Per a muntanyencs que després d’una llarga aturada vulguin tornar a fer muntanya i agafar la suficient confiança, reciclar-se o simplement recordar.

Requisits

No es necessita cap condició física especia, però si estar acostumat a caminar durant tota la jornada. En cas de patir alguna patologia o malaltia que es cregui que pot afectat a l’hora de grimpar, vertigen... es preferible comunicar-ho.

Enllaços

Grans Asencions
Senderisme

La ruta més asequible del nostre repte Grans ascensions

✔Activitat guiada on el muntanyenc veurà una jornada molt productiva i crestejarà tant com vulgui

✔Recorregut molt impressionant amb grans parts aèries

Vistes impressionants del Pirineu Oriental i Central Català, i perspectives úniques dels cims propers.

Solitud gairebé assegurada

Recorregut d’alta muntanya

59€ / pers.
Tens algun dubte? Posa't en contacte amb nosaltres.
Més informació

Més informació59€ / pers.
Tens algun dubte? Posa't en contacte amb nosaltres.
Més informació
Obrir xat
Necessites ajuda?