+34 666 70 78 28 info@pirineuinfinit.com

DOSSIER “EXPRESS” PER AL CURS DE VIA LLARGA

DOSSIER “EXPRESS” PER AL CURS DE VIA LLARGA

Sempre intentem que la formació d’activitats de muntanya i escalada que fem siguin divertits i distrets. Però sobretot volem que siguin útils.

Per això i perquè sabem que ha vegades és difícil retenir tots els conceptes que ensenyem, hem creat un dossier que facilita la feia a l’hora de repassar i recordar el que hem aprés als cursos. Aquest dossier és ve acompanyar de fotografies de les principals maniobres que realitzem al llarg d’una via llarg i destaquem els punts més rellevants i importants que hem de tenir presents. Facilitem un seguit de vinyetes amb maniobres bàsiques i espai suficient per prendre els nostres apunts durant el curs.

Un altre apartat que volem destacat és com planificar una jornada d’escalada, la previsió meteorologia, la via, el material necessari… Bé, en resum si som capaços d’afrontar una via i com analitzar-ho correctament perquè el dia segui perfecte. En aquest dossier en parlem i posem un exemple perquè el pugueu seguir i agafar bons hàbits per la vostre planificació.

Una bona eina que us facilitarà l’aprenentatge i més important encara, un repàs ràpid i visual pel dia abans d’afrontar la vostre primera via llarga sense instructors.

Comments are disabled.