+34 666 70 78 28 info@pirineuinfinit.com

GRANS ASCENSIONS

GRANS ASCENSIONS

Aquest és el nostre repte per vosaltres, és tracta de tres grans ascensions, mítiques, a tres cims del nostre Pirineu. Seguirem les passes dels primers pirineístes. Hem escollit rutes amb un gran component d’aventura, i per camins que simulen molt bé aquelles ascensions dels pioners als finals del Segle 19.

Els reptes són;

⇒ Gran Diagonal – Pollegó inferior del Pedraforca (PD-)

Proper 23 de Setembre

⇒  Via normal – Bessiberri Sud (PD)

Proper 7 d’ocutbre

⇒  Via normal – Encantat Gran (PD)

Proper 22 d’octubre

Aquestes ascensions tenen un component tècnic que no tenen les ascensions de baixa dificultat, serà necessari, en ocasions, encordament i quelcom de material d’escalada. Malgrat això, no requerim que els participants tinguin coneixements d’aquests.

Aquests tres cims mítics, són bons exponents del muntanyisme català, i les ascensions són ven preuades per molts muntanyencs. Tot hi això, no són sender molt concorreguts i és molt provable que les ascensions les fem en solitari.

Són ascensions que requereixen d’un bon esforç físic per part dels participants, ser tenaç per superar passos aeris i trepar els darrers metres fins a cada cim. Se’ns dubte un esforç que tindrà la gran recompensa de cims privilegiats amb vistes úniques!

Per la part de Pirineu Infinit, volem premiar aquest esforç amb una camiseta exclusiva per els participants que assoleixin el repte. Exclusiva i ven xula.

logo OK_vermell2t2

Comencem? 🙂

Comments are disabled.