+34 666 70 78 28 info@pirineuinfinit.com

QUI SOM? ENS PRESENTEM!

Benvinguts a Pirineu Infinit, dedicat al guiatge i a la formació de disciplines de muntanya. El que fem és transmetre els nostres coneixements per poder aportar el màxim al món de muntanya i una ètica sostenible per el nostre entorn. L’experiència que tenim en guiatge i formació et proporcionaran mètodes d’ensenyament que garanteixen l’aprenentatge.

Pirineu Infinit està formada només per professionals especialitzats de muntanya i escalada, tenim un compromís tant gran amb el nostre ofici que ja forma part d’una manera de viure i d’actuar. Tots estem acreditats amb les titulacions oficials corresponents.

 


MARC SUREDA

Sóc empordanès de mena, gestiono Pirineu Infinit i faig les activitats formatives i verticals.  Sóc guia professional des de ven jove i durant aquests temps només he fet que formar-me, aprendre i  compartir, amb la intenció de millorar com a guia i créixer com alpinista. He guiat per diferents llocs, uns exemples són els Atles Marroquins, Alps Dolomítics, Serra Bètica, Maceta central francesa, Les Illes Eòlies de Sicília, Mont Adaglar  de Turquia, les Balears i evidentment pel nostre estimat Pirineu… Part del meu temps el dedico a trobar la millor fórmula per la formació de l’escalada, la meva gran passió.

Guia acompanyant de muntanya UIMLA, Tècnic Esportiu d’Escalada, soci de l’AEGM i Instructor de l’ECAM.

 

Image Title

FRANCISCO CHAVES “FRAN”

Barceloní de naixement. S’ha educat com a escalador al seu estimat Montserrat i des de llavors intentar viure el més a prop possible del massís.  Tot hi ser un gran coneixedor dels seus recons més íntims no deixa mai d’explorar entre les seves parets i agulles.

És tècnic esportiu superior d’escalada. Una formació especifica per l’alt rendiment a l’esport.

Guia acompanyant de muntanya UIMLA, Tècnic Superior Esportiu d’Escalada i soci de l’AEGM i Instructor de l’ECAM.Image Title

LLUÍS ALEJOS

Vaig néixer a les Terres de l’Ebre i tinc gairebé 30 anys d’experiència en muntanya. La meva feina com a guia m’ha portat a estar en continuo moviment. Els meus llocs de referència actualment són el Pirineu i els Alps.He dedicat els últims anys a formar-me i formar, tasca que realitzo amb verdadera passió.

El meu paper principal dins de l’equip de guies que formem Pirineu Infinit és el relacionat amb l’alpinisme, l’esquí de muntanya i l’escalada amb gel.

Actualment estic cursant el grau superior en alta muntanya per tal d’obtenir l’acreditació internacional (UIAGM). Tècnic superior en escalada, tècnic esportiu en alta muntanya, soci de l’AEGM i tècnic de l’ECAM

Image Title

MARC FLOS

Apassionat de la muntanya, començà les seves aventures al massís dels  Ports, lloc on se va anar forjant fins que arribaren les expedicions que l’animaren a recórrer muntanyes d’altres països i continents, fins al Himalaya on va poder fer el seu primer vuitmil l’Everest.

És des de llavors que comença a formar-se com a tècnic per a donar a coneixer el mon de la muntanya amb plenitud de garanties.

Apassionat de l’esqui de Muntanya a realitzat innumerables travesses d’entre d’altres: Chamonix-Zermat, la Volta a la Meije, la Silveretta, Vall d’Issere i per supost  incontables rutes pels Pirineus.

Tècnic esportiu en Muntanya Mitjana UIMLA, Tècnic esportiu en Alta Muntanya i Membre de l’Escola Catalana d’Alta Muntanya de la FEEC i soci de l’AEGM.


Totes les activitats de Pirineu Infinit estan cobertes amb una pòlissa d’assegurança de Responsabilitat Civil i una d’accidents, d’acord amb el decret 56/2003. I les competències professionals estan sotmeses a la formació oficial de professions de l’esport, llei 3/2008 de la Generalitat de Catalunya.