Senderisme

En aquest nova etapa de Pirineu Infinit estem molt il·lusionats per incorporar una nova disciplina de muntanya a la nostre Agenda, el Senderime.

Després de 10 anys d’experiència preparant viatges i guiant per diferents companyies, empreses o centres excursionistes. Ens hem decidir a fer-les per tots els nostres participants i adaptar-les a les necessitats que creiem són les que s’adeqüen més. Tres Paraules; Respecte, Formació i Compartir. Respecte per l’entorn, formació per més seguretat i compartir per viure-ho amb més intensitat.

IMG_4115
Tenim preparades activitats guiades de Senderisme amb varis formats i per totes les dificultats;

✔  Per una banda realitzarem activitats d’una jornada, realitzarem rutes properes a Barcelona, de no més de 2 hores amb cotxe. Descobrirem secrets a prop de casa que mai t’ho haguessis pensat que hi eren. Es realitzaran un dijous de cada mes i durant el cap de setmana.

✔  Escapades de caps de setmana i ponts. Són sortides a llocs d’interes natural on farem nit per la zona, tant en hostals de muntanya com refugis. L’objectiu és aprofitar el màxim per conèixer i desconnectar tot caminat.

✔  Els Reptes, En aquestes activitats guiades el format no és el principal, sinó l’objectiu. Es tracten de reptes muntanyencs que anirem oferint durant l’any. Ascensions històriques, senders oblidats, travesses atrevides… En aquestes activitats hi haurà un clar interès esportiu. Pots veure’n un exemple amb el repte Grans Ascensions que ja està en marxa.

✔  Viatges, cada estació de l’any tindrà un viatge preparat. Es faran amb grup i el format cuida a parts iguals les rutes escollides, el territori en que es farà com les comoditats pel participant. Sempre intentat donar una qualitat apropiada per gaudir de les vacances!
Com sempre les nostres activitats tenen una clara estacionalitat, totes les eleccions que farem les podreu trobar al calendari de la nostre Agenda. Cada estació de l’any escollim rutes per què siguin exuberants i adequades.

Encantats de caminar amb vosaltres 🙂

Comments are disabled.

Obrir xat
Necessites ajuda?