Tres mirades recomanades

No volem perdre l’oportunitat de fer-vos volar la imaginació i somiar amb noves muntanyes o nous paisatges per visitar.

Dies com aquests són dies de reflexió i contemplació. Tant d’un mateix, com de les moltes “finestres” que ens ofereix internet, clar. Trobem moltes maneres i formes d’afrontar la vida, de relacionar-nos amb muntanya i la natura. I moltes maneres de formar-hi part.

Aquests documentals que us presentem són mirades semblants, vistes des de diferents prismes. Mirades de respecte i passió pel que un fa. Gaudiu-les!

 

Slovak Direct – Denali

Expedició Catalana a un dels cims més emblemàtics d’Estats Units per la una ruta tècnica d’alpinisme. Una ascensió llarga amb temperatures baixíssimes on l’estratègia a seguir és una de les claus per l’èxit.

Alpinisme amb estat pur i alpinistes de carn i ossos.

Atenció! Només estarà disponible fins el divendres 17 d’abril.

Orbayu a climbing Odyssey with Nina Caprez and Cédric Lachat

Per nosaltres, el Picu Urriellu representa quelcom especial. Visitem aquest cim any rere any. No ens en cansem. De fet, carreguem l’energia en aquest lloc. Tothom que hi ha estat sap de que parlem.

En aquest documental es pot veure la lluita i l’esforç per aconseguir superar el llindar de la dificultat màxima en escalada en roca.

Qui sap, si veien aquestes imatges i aquest gran rocam, vosaltres també comenceu a fer la peregrinació anual…

The of canyoning with Warren Verboom 

Barranquisme a l’actual meca, Ticino (Suïssa)

Un documental refrescant, replet d’adrenalina que et posarà l’ai al cor. Imatges úniques i una mirada artística per acabar de amanir-ho.

Seu i pren-te uns minuts per gaudir de valent. Es-pec-ta-cle!

(el documental és amb alemany, però pots activar els subtítols al català/castellà a Configuració>Subtítols + la llengua que vulguis. Llavors actives els subtítols al seu icona)

Esperem que les gaudiu tant com nosaltres.

Salut i alçada!

Leave a Reply

Obrir xat
Necessites ajuda?