+34 666 70 78 28 info@pirineuinfinit.com
pirine-slide3

Ens voleu com a regal?

Des de Pirineu Infinit volem que aquells dies especials siguin per tu i els teus, plens d’aventures i emocions. Per això ens agradaria que regaléssiu sensacions i experiències!

Si creus que aquell amic, familiar, parella es mereix el millor, no t’ho pensis i regala-li un Val Regal de Pirineu Infinit per qualsevol de les activitats que et proposem.

I si el que vols és acompanyar-lo a l’activitat t’ho posem molt fàcil, ja que et farem un 20% de descompte per que puguis venir i compartir una veritable experiència vertical!

Aquest cop segur que l’encerteu!

Com funciona?

Escull l’activitat que creu que li pot agradar més, si tens dubtes nosaltres l’assessorem.
Rebràs via mail o correu ordinari el Val Regal de l’activitat amb el Nom de la persona.
La persona que rep el Val es posa en contacte amb nosaltres i li informen de les pròximes dates del curs/activitat que li heu regalat.

Així de fàcil i ràpid, a què esperes?!

Condicions?

El val té una validesa d’un any des de la seva compra, i es podrà utilitzar només amb l’activitat escollida dins les propostes que es varen fent dins les Activitats Programades.
El segon val obtindrà un descompte d’un 20%. Igualment si se’n volen més, també obtindran el descompte. Aquesta oferta només es mantindrà en cursos/activitats de 50€ o menys.
Per utilitzar el Val regal, serà necessari acreditar nom i DNI.